Sherman komt met zijn nieuwe song: 'The Interstate'

© Sherman

Steven Bossuyt die we intussen allemaal kennen als Sherman lanceerde zopas zijn nieuwste muziek.

De zanger en songschrijver uit Izegem kent al een tijdje succes in binnen- en buitenland. Zijn avontuur is begonnen met zijn eerste band Cream & Spices die hij net na zijn acteerwerk - bij de iconische Studio 100-reeks 'Spring' waar hij als Pieter Van Asten te zien was - geeft beëindigt. Na het televisiewerk was het tijd om het vliegtuig naar London te nemen om er te netwerken. En dat is behoorlijk gelukt wat hij mocht er uiteindelijk bij de Britse BBC-radio zijn eerste Sherman nummer spelen. In België is zijn talent opgepikt door Studio Brussel, maar intussen kennen ook de luisteraars van Stubru, Radio 1, Radio 2 en Willy hem ook al behoorlijk.

"Sherman is terug met de prachtige nieuwe single ‘THE INTERSTATE’, uit op 19 april 2024. ‘The Interstate’ opent met pakkende strijkers om de luisteraar daarna mee te nemen op een eindeloze roadtrip. Met een knipoog naar de betere Britse gitaarpop en met producer Jo Francken achter de knoppen bezit ‘The Interstate’ het potentieel om tot een classic uit te groeien", laat Josbozz Promo weten.

Sherman is helemaal terug sinds zijn laatste album 'Perseverance of the foolhardy'. Het kreeg lovende kritieken en zijn singles zijn populair geworden op verschillende radio- en streaming platforms. Om zijn nieuwste relaese te promoten zal Steven Bossuyt ook een aantal keer optreden. Tijdens Record Store Day in Halle op 20 april 2024 en als voorprogramma voor Gabriel Rios op Blender in Kortrijk op 20 juni 2024.

Via de volgende link kan je de song beluisteren: sherman.lnk.to/theinterstate

Reacties

Populaire posts van deze blog

De Rijksweg zal aangepakt worden: 'een grondig herstel'

Het wedkantoor Betcenter in de Marktstraat moet verhuizen

Er komt een sociaal pand in de Roeselaarsestraat