Jeugdraad Izegem start een grote bevraging bij kinderen en jongeren uit Izegem

© Jeugdraad Izegem / © Jeugd Izegem 
Affische bevraging / Foto louter ter visuele ondersteuning

De Jeugdraad van Izegem is zopas een grote bevraging gestart bij de kinderen en jongeren uit Izegem.

In de enquête krijgt de jeugd de kans om hun mening te geven over de stad. Die mening zal later voorgesteldt worden: "Vul deze vragenlijst in en help ons een beeld te krijgen van wat jij belangrijk vindt. Zo kunnen we opkomen voor jullie mening en ideeën. We willen deze verdedigen en voorstellen aan alle Izegemse politici in het kader van de opkomende gemeenteraadsverkiezingen", aldus Jeugdraad Izegem.

Op deze manier willen ze jongeren inspraak geven op de volgende legislatuursperiode. "Jong zijn in Izegem, hoe voelt dat? Wat vind je leuk en niet leuk? Wat kan beter of werkt heel goed? Wij van de Izegemse jeugdraad, een onafhankelijke adviesraad willen het weten!", aldus Jeugdraad Izegem.

Debattle

Debattle is een project gericht op jongeren en jeugdraden voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2024. Het doel is om jeugdraden te informeren, faciliteren en activeren, zodat hun stem wordt gehoord in beleidsplannen. Het project begeleidt jeugdraden een jaar voor de verkiezingen door zes missies, met hoogtepunten zoals een debatweekend en de mogelijkheid om invloed uit te oefenen tijdens de verkiezingen. Het doel is om gemeenten aantrekkelijk te maken voor jongeren. Meer informatie hierover vind je op: debattle.be.

Op 27 september 2024 komt er een nieuwe editie van het debat 'Debattle' en dan zal alles besproken en gediscussieerd worden met de 6 partijen. Het zal opnieuw een openbaar debat zijn, dus iedereen is er welkom. De locatie en tijd voor het evenement zullen later gecommuniceerd worden via de sociale media van Jeugdraad Izegem.

Vul de enquête in via: https://docs.google.com/forms/...

Reacties

Populaire posts van deze blog

De Rijksweg zal aangepakt worden: 'een grondig herstel'

Het wedkantoor Betcenter in de Marktstraat moet verhuizen

Er komt een sociaal pand in de Roeselaarsestraat