Penta Reizen is voor de 2de keer verkozen tot beste reisbureau van België

© Olivier Depaep
Penta Reizen


Het reisbureau Penta Reizen kreeg opnieuw de award voor beste reisbureau van België (Travel Awards) in handen. “Dit is een jaarlijkse, nationale award die wij reeds voor de 2e keer winnen (2007 vorige keer). We zijn de eerste ooit die dit verwezenlijkt hebben, dit was de 23e editie. Binnen de reiswereld noemen ze dit ‘de Oscars van de reisindustrie’.”, aldus zaakvoerder Pieter Demuynck. “Ik vind het belangrijk om mee te geven dat dit geen persoonlijke titel is, maar voor het ganse team! Het is dus niet alleen mijn verdienste, maar die van het ganse team”, zo zegt de zaakvoerder. “Naast ons ervaren team, winnen we ook dankzij onze klanten: een grote klantentevredenheid geeft ook een enorme uitstraling aan de zaak! Wat voor de jury verder belangrijk was, is financieel gezond zijn en in regel zijn met alle verplichte licenties en verzekeringen”.


Dit jaar hadden ze 2 enorme initiatieven: “De verhuis naar een nieuw pand – gedurfde investering die tijdens de covid-crisis werd ingezet en het oprichten van een apart label voor onze specialisatie op Amerika, met bijhorend openstellen van de verkoop ervan via andere reiskantoren”. Eerder was Pieter Demuynck samen met Bruno Lambert ook te zien op het TV-programma 'T'Huis in Amerika van Focus WTV.


Het enthousiaste team van Penta Reizen bestaat uit:

Vicky Delarue en Joséphine Vankeirsbilck / afdeling vakantiereizen, cruises, …

Elke Vanlerberghe en Cynthia Poitier / afdeling zakenreizen

Kyara Seys, Marty Noyez, Lucia Paret en Tine Logier / Penta’s USA


Ben jij geïnteresseerd naar een reis volledig verzorgd door het team van Penta Reizen? Maak dan een afspraak via pentareizen.be.


Tijdens het Open Huis van Penta Reizen kreeg Izegem TV een exclusieve blik: YouTube video

Reacties

Populaire posts van deze blog

De Rijksweg zal aangepakt worden: 'een grondig herstel'

Het wedkantoor Betcenter in de Marktstraat moet verhuizen

Er komt een sociaal pand in de Roeselaarsestraat