De partij STiP verandert naar STiP+

© Izegem TV
STIP + leden samen met Open VLD

STiP is voortaan STiP+ en zal op online vlak een zeer actieve partij worden.

STIP + heeft de afgelopen 6 jaar zonder enige bekostiging vanuit de Vlaamse en Belgisch overheid en ze zijn van plan om in de legislatuur vanaf 2024 een onafhankelijke beweging te blijven. Samen met hun lijsttrekker Kurt Grymonprez (STIP+) wil de partij de nadruk leggen op hun ambities. Ze willen in de stad veiliger, properder en handel en willen een betere communicatie met de nadruk op de gemeenteraad waarvan Kurt getuigd over een niet altijd goede kennisgeving.

De partij heeft aangekondigd dat ze zullen samenwerking met Open VLD aangekondigd omdat ze de partijen samen meer betekenen. De lijsttrekker van STIP+ is heel blij met het vertrouwen die Open VLD met hem hebben gesloten. De keuze van het nieuwe logo en de aanpassing van de partijnaam staat voor de verruiming bij STIP+. De partij wil niet enkel samenwerking, maar ook 'verruimen' met nieuwe kwalitatieve aanwinsten waarvan Bruno Lambert een voorbeeld is. Zo zal de onafhankelijke beweging dankzij hem binnenkort ook te vinden zijn op YouTube en zal de sociale media nog meer versterkt worden en als hij de kans krijgt zal hij ook mee beleid voeren.. “Wij zijn er voor en door alle Izegemnaren” aldus Dominique Stove. "Ik wil het open en eerlijk doen, zonder zagen en klagen. Ik zie het helemaal zitten", zo vat Kurt Grymonprez zijn motivatie om Izegem samen met zijn partij nog meer te verbeteren.

STIP+ is volop bezig met de verkiezingslijst en het verkiezingsprogramma waar ze mee naar de verkiezingen zullen gaan zijn ze volop bezig met opstellen. Deze zal waarschijnlijk volgens de partij ergens na januari af zijn. “We gaan ook vragen bij de Izegemnaar: Wat moeten we verbeteren in onze stad? Al weten we dat eigenlijk al, want we worden hier dagelijks mee geconfronteerd”, aldus de lijsttrekker van STIP+.

Reacties

Populaire posts van deze blog

De Rijksweg zal aangepakt worden: 'een grondig herstel'

Het wedkantoor Betcenter in de Marktstraat moet verhuizen

Er komt een sociaal pand in de Roeselaarsestraat