Het TEJO-huis in Izegem is nu officieel geopend

© Rotaryclub Izegem
De opening van TEJO-Izegem.

Het TEJO-huis is donderdag 31 augustus officieel geopend.

Donderdag 31 augustus was het dan zover, de officiële opening van het TEJO-huis te Izegem. Minister van Welzijn, Hilde Crevits mocht de opening samen met de medewerkers van het TEJO-huis, burgemeesters uit Izegem, Ingelmunster, Lendelede, Ledegem en de Izegemse schepen van Welzijn, Ann Van Essche openen. Vanaf 1 september kan iedereen er dan effectief terecht.

Het gebouw is volledig vernieuw door Rotaryclub Izegem, "ROTARY is een wereldwijd netwerk van vrijwilligers die hun tijd en talenten inzetten voor hun naaste, aldus Rotaryclub Izegem. Het pand heeft bovendien ook een zeer huiselijke stijl die ervoor zorgt dat iedereen er zich welkom kan voelen.

Het TEJO-huis richt zich tot de leeftijdsgroep 10 tot 20 jaar. "Zie je het niet meer zitten? Is er iets wat je verdrietig, boos of bang maakt? Kan of wil je er met je vrienden of ouders niet over praten? Dan ben je welkom bij TEJO. We luisteren graag naar je verhaal", aldus TEJO. Via hun e-mailadres (info.izegem@tejo.be) kan je een afspraak maken. De sessies zijn volledig gratis en met steeds de zelfde therapeut.

TEJO leeft volledig van giften zoals die van Stefaan Snoeck. Vanaf €40 in een jaar krijg je bovendien een belastingenverlaging van -45%. De therapeuten doen dit allemaal vrijwillig. Wil jij het team versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact op!

Alle info (openingsuren, adres, ...) is hier nog eens te vinden: tejo.be/tejo-izegem/

Reacties

Populaire posts van deze blog

De Rijksweg zal aangepakt worden: 'een grondig herstel'

Het wedkantoor Betcenter in de Marktstraat moet verhuizen

Er komt een sociaal pand in de Roeselaarsestraat