Arne en Mariline wandelen van Izegem naar Nieuwpoort voor Kiekafobee

© Mariline Kyndt
Arne en Mariline tijdens hun training.

Arne Margodt en Mariline Kyndt wandelen in oktober van Izegem naar Nieuwpoort om geld in te zamelen voor Kiekafobee.

Vzw Kiekafobee is een project die geld inzamelt om levenskwaliteit van kinderen met een levensbedreigende ziekte te verbeteren. Ze organiseren zelf activiteiten, krijgen daarnaast ook steun van externe organisaties, sponsoren en inzamelacties zoals die van Arne en Mariline. Vanaf 1 oktober (2023) wandelen ze van Izegem naar Nieuwpoort om geld in te zamelen. Dat is een wandeltocht van ongeveer 58 kilometer.

"Ik denk er al lang over na om eens naar zee te wandelen, een zot idee, vraag me niet hoe ik hier opgekomen ben. En Arne is de perfecte wandel-buddy". Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn gaan ze regelmatig wandelen, "Ons tempo is goed op elkaar ingespeeld en we zijn allebei voor de vooruit. We gaan regelmatig gaan trainen. Telkens wat meer aantal kilometers en we proberen ons tempo te behouden. Tot nu toe wandelden we al 32km in 5 uur maar we blijven trainen".

Het absolute doel van het duo is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die zich in een levensbedreigende situatie bevinden en via Kiekafobee alle zorg die ze nodig hebben kunnen krijgen. "Mensen kunnen giften doen via het rekeningnummer: BE85 6512 1613 5406. Alle donaties gaan integraal naar Kiekafobee. Bij aankomst in Nieuwpoort (waar de mensen van Kiekafobee ter plaatse zullen zijn) storten we dan de centjes over op hun rekening".

Alle informatie is nogmaals uitgelegd in een 'Facebook Evenement':

Reacties

Populaire posts van deze blog

De Rijksweg zal aangepakt worden: 'een grondig herstel'

Het wedkantoor Betcenter in de Marktstraat moet verhuizen

Er komt een sociaal pand in de Roeselaarsestraat